ZAPS logo

User login

Prijava

Ste pozabili geslo?


Vsak član glasuje za predsednika zbornice ter za člane skupščine, ki se volijo izmed predstavnikov matične sekcije in regije, ki jima član pripada. K glasovanju se prijavite na zavihku »GLASOVANJE«, kjer so tudi navodila za prijavo.

Izpolniti je potrebno vsako glasovnico posebej. Po izpolnitvi posamezne glasovnice nadaljujete z glasovanjem tako, da potrdite »PREDOGLED« glasovnice.

Če glasovnica ni bila izpolnjena pravilno vas bo sistem opozoril na napako, zaradi česar se boste vrnili nazaj na izpolnjevanje glasovnice.

Če je bila glasovnica izpolnjena pravilno, lahko nadaljujete z glasovanjem s potrditvijo »ODDAJ«, sistem pa vas bo vrnil na seznam glasovnic in lahko boste nadaljevali z glasovanjem z izbiro naslednje liste.

S potrditvijo glasovnice »ODDAJ« velja, da ste veljavno oddali glas, posledično pa ne boste imeli več pravice glasovati v sistemu e-volitev. To velja tudi v primeru da ste na glasovnici označili polje »NE GLASUJEM«. Pred oddajo glasu zato skrbno premislite, kako boste glasovali.

Po uspešno izvedenem glasovanju boste prejeli sistemsko obvestilo, da ste uspešno opravili glasovanje.